De Belgische Bouwdocumentatie
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

Nieuw bij Cobosystems : Arturo Unique Flooring – specialist in gietvloeren

 

Arturo Unique Flooring weet als geen ander dat er harde eisen worden gesteld aan vloeren door gebruikers of door regelgeving.
Voor elke ruimte, de functie en de belasting die daarbij hoort, gelden andere eisen en wensen.

Wensen en eisen rondom chemische, mechanische of thermische bestendigheid, slipvastheid, specifieke attestering (AGBB, Breeam, EPD, brandklasse), elektrisch geleidende eigenschappen, UV-stabiliteit of contactgeluidisolatie en combinatie met vloerverwarming kunnen perfect met de Arturo vloersystemen worden ingevuld.
Alle vloersystemen van Arturo worden naadloos en vloeistofdicht aangebracht en zijn eenvoudig te reinigen met een optimale duurzaamheid als resultaat.

Nieuw bij Cobosystems : Arturo Unique Flooring – specialist in gietvloeren

Arturo biedt een breed assortiment met gietvloeren, coatings, troffel- en grindvloeren die worden geproduceerd met een decennialange kennis van en ervaring met kunstharsvloeren.

Naast Arturo Unique Flooring levert Uzin Utz België met de merken UZIN, Pallmann, WOLFF en codex een compleet assortiment voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloerbedekking, parket, tegels en natuursteen.

Of uw project nu een productieruimte, atelier, magazijn, parkeergarage, winkel, school, gezondheidscentrum, clean room, labo, zorggebouw, kantoor of woning betreft: Arturo biedt voor iedere situatie een passende oplossing.

Vraag informatie aan van ARTURO UNIQUE FLOORING
 
Om meer informatie aan te vragen van ARTURO UNIQUE FLOORING kunt u het formulier hieronder gebruiken.
 
*Naam:    
*Email:    
Bedrijf:    
*Type:    
Tel.:    
*Adres:    
*Vraag:    
    (* = Verplicht veld) 
Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis Cobosystems nieuwsbrief.