De Belgische Bouwdocumentatie
Cobosystems
3
7
5
4
8
6
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

Renoveer en transformeer je badkamer en toilet met Viega

 

Een huis of appartement renoveren?
Dan zijn de sanitaire ruimtes vaak de eerste die je onder handen neemt.
De Duitse systeemspecialist Viega laat zien hoe je vandaag ook in een oude badkamer of toilet het modernste comfort, design en functionaliteit brengt.
Met de innovatieve voorwandsystemen kan dat namelijk op een slimme, snelle en eenvoudige manier.

(Foto: Viega) - Inwerpschacht geïntegreerd in voorwandtechniek
(Foto: Viega) - Inwerpschacht geïntegreerd in voorwandtechniek

Weg met die onhygiënische hangertjes of gedoe met het waterreservoir!
De WC-inworpschacht voor reinigingstabletten van Viega is een slimme en elegante oplossing voor frisheid en hygiëne bij elke spoelbeurt.
De inworpschacht zit verborgen achter de bedieningsplaten van de lijn Visign for Style 10.
De plaat wegtrekken, tablet plaatsen en weer dichtklappen: makkelijker wordt het niet!
Ook verkrijgbaar als afzonderlijke montagekit voor bestaande Viega inbouwreservoirs.
Ook de bediening van het toilet zelf tover je vandaag om tot een design statement.

De nieuwe lijn bedieningsplaten Visign for More 105 van Viega is gebaseerd op de zacht geometrische designtrend voor moderne badkamers.
Bij Visign for More 105 sensitive wordt deze gecombineerd met de bekende elektronische contactloze bediening die naar keuze met netspanning – of in hypermoderne badkamers – met een batterij gevoed kan worden.
Het Visign for Style-gamma bedieningsplaten werd ook uitgebreid met een contactloze en elektronische aangestuurde Visign for Style sensitive-bedieningsplaat, speciaal door Viega bedacht voor moderne gezinsbadkamers en semi-openbare sanitaire ruimtes.
Een innovatief designelement in de vorm van een ‘pixelwolk’, die ook als oriëntatiehulp kan dienen doordat het een subtiel groen licht verspreidt.
Aan de basis van de fosforescerende werking ligt een uit de horloge-industrie bekende fosforescerende verf die zowel bij daglicht als kunstlicht automatisch weer oplaadt.
Bekroond met het kwaliteitslabel ‘Design Plus powered by ISH 2017’, en het internationaal erkende iF-label voor voortreffelijke ontwerpkwaliteit.

Over de onderneming:
Met wereldwijd meer dan 4.000 medewerkers behoort de Viega Groep tot de belangrijkste producenten van installatietechniek.
Vanuit negen locaties wordt aan het succes van Viega gewerkt. Op 4 locaties in Duitsland worden de producten vervaardigd.
Speciale oplossingen voor de Noord-Amerikaanse markt worden in McPherson (VS) geproduceerd; in Wuxi (China) ligt het zwaartepunt op productie voor de Aziatische markt.
Door de focus en kernactiviteiten te richten op de installatietechniek is een constante groei mogelijk. Naast buisleidingsystemen behoren voorwand- en afvoertechniek tot het productenprogramma.
Het assortiment omvat circa 17.000 artikelen die nagenoeg overal worden toegepast: in de gebouwentechniek, in de nutssector alsook in industriële installaties en de scheepsbouw.
In 1899 werd het familiebedrijf opgericht in Attendorn (Duitsland). Al in de jaren ‘60 werd de internationalisatie ingezet.
Tegenwoordig worden producten van Viega wereldwijd toegepast.
De verkoop verloopt grotendeels via eigen verkoopkantoren in verschillende landen.