De Belgische Bouwdocumentatie
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

ACO België lanceert volledig nieuwe website

 

ACO, expert in afwatering en regenwaterbeheer, lanceerde haar spiksplinternieuwe website. De navigatie werd compleet anders aangepakt en is veel gebruiksvriendelijker dan voorheen.

Volgens behoefte van de bezoeker
Het is belangrijk dat een bezoeker op een efficiënte manier kan navigeren en hierbij snel de gewenste informatie terugvindt. De profielen van de bezoekers zijn zeer uiteenlopend. Vanuit dit standpunt werd de website verder ontwikkeld en wordt er een onderscheid gemaakt tussen de particuliere (ver)bouwer en de bouwprofessional.
Op de homepage kan je meteen kiezen onder welk luik je toepassingen of producten wil opzoeken.
Zo zal een particuliere (ver)bouwer voornamelijk inspiratie willen opdoen om de badkamer te vernieuwen of de tuin aan te leggen, terwijl een bouwprofessional voornamelijk op zoek is naar technische informatie. Een architect zoekt bijvoorbeeld referentieprojecten waar een specifiek product gebruikt werd, een aannemer zal meer boodschap hebben aan de inbouwsuggesties.
Binnen het 30-jarig bestaan van ACO België zijn reeds heel wat mooie projecten de revue gepasseerd. De meest uiteenlopende realisaties kregen een waardige webpagina waar het project in beeld wordt gebracht en toegelicht.

ACO België lanceert volledig nieuwe website

MyACO
Als bouwprofessional kan je een login aanvragen waarbij je toegang krijgt tot een gepersonaliseerde webruimte.
Hier vind je bijvoorbeeld opleidingsvideo’s die afgestemd zijn op jouw profiel en sector.

Eén website voor alle domeinen
De websites van ACO House & Garden, ACO Douche en ACO Urban Design werden geïntegreerd. Vanaf heden dus één enkel adres: www.aco.be!

Over ACO
ACO is specialist in afwatering. Het ACO-productgamma beheerst de gehele afwateringsketen, van het opvangen van water tot het afgeven aan de bodem, riool of oppervlakte. De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechnieken.

Vraag informatie aan van ACO
 
Om meer informatie aan te vragen van ACO kunt u het formulier hieronder gebruiken.
 
*Naam:    
*Email:    
Bedrijf:    
*Type:    
Tel.:    
*Adres:    
*Vraag:    
    (* = Verplicht veld) 
Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis Cobosystems nieuwsbrief.  
     


Zie voor andere relevante zoekbegrippen ook:
(52.3)Aa - Waterafvoer, systemen, alg.