De Belgische Bouwdocumentatie
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

AGC pronkt met haar nieuwe Lacobel en Matelac glascollectie

 

De nieuwe kleuren in de Lacobel en Matelac serie zijn ontwikkeld door de AGC Deco Academy, een Europese workshop waar voor het eerst decoratiespecialisten en professionals van AGC van over de hele wereld bijeenkwamen. Het resultaat is een uniek palet aan trendy kleuren, zowel glanzend als mat, samen met vier exclusieve en inspirerende lifestylethema's.

FOTO : AGC
FOTO : AGC

Een nieuw palet voor onbegrensde creativiteit
AGC heeft zich ingespannen om het hele kleurenspectrum te bestrijken en daarmee te voorzien in alle wensen en heeft in dat kader zijn assortiment Lacobel gelakt glas uitgebreid met negen nieuwe glanzende kleuren en het Matelac assortiment, de gematteerde versie, met vijf nieuwe kleuren. Lacobel is nu verkrijgbaar in 24 kleuren en Matelac in 15 kleuren. Tien kleuren zijn bovendien verkrijgbaar in beide versies. Alles is mogelijk: hoogglans kan gecombineerd worden met mat en spelen met kleuren en contrasten.

De vier lifestylethema's van Lacobel en Matelac
Daarnaast heeft AGC vier lifestylethema's ontwikkeld, elk daarvan komt tot uiting in verschillende combinaties van kleuren en materialen, die daar het best bij passen. Het doel? De deskundigheid van AGC op het gebied van glas en kleur beschikbaar maken voor architecten, ontwerpers en meubelfabrikanten door hun lifestylethema's aan te reiken om zo hun opdrachtgevers te inspireren.
• Minimalistisch: Blue Ice, White Traffic, White Extrasoft... eigentijdse en subtiele tinten, die naadloos samengaan met steen en keramiek voor een gevoel van ruimte, rust en puurheid.
• Natuurlijk: Pink Nude, Green Safari, White Pearl… aardse, natuurlijke kleuren, die in combinatie met ruw hout of kurk zorgen voor een warme, harmonieuze omgeving.
• Traditioneel: Blue Vintage, Green Artichoke en natuurlijk de exclusieve Silver kleuren... rijke, klassieke kleuren en verfijnde accenten, die kunnen worden versterkt met edele materialen zoals donkere houtsoorten en marmer voor de perfecte samensmelting van intimiteit en elegantie.
• Bruisend: Yellow Yuzu, Orange Tangerine, Green Teal… zijn intense, heldere tinten, die in combinatie met hars of beton een zeer origineel effect geven

MyColour by Lacobel/Matelac: specifieke kleuren

MyColour by Lacobel/Matelac is een exclusieve service van AGC, die speciaal is bedoeld voor architecten en interieurstylisten, die hiermee een kleur op maat kunnen laten maken, die perfect bij hun ontwerp past.

Al uw producten en diensten op één adres
Oplossingen voor elke fase - vanaf de keuze van het glas tot het plaatsen ervan - alles van een en dezelfde leverancier.
AGC biedt een volledig assortiment hoogwaardige producten en diensten met toegevoegde waarde: een breed scala aan decoratieve glasproducten, middelen voor het plaatsen en reinigen van glas, geavanceerde technische ondersteuning, een efficiënt distributienetwerk, gecertificeerde verwerkers, AGC Deco Partners, een strenge kwaliteitscontrole en alle benodigde certificeringen.


AGC Glass Europe, een Europees leider in vlakglas

AGC Glass Europe, dat gevestigd is in Louvain-la-Neuve (België), produceert, verwerkt en verdeelt vlakglas voor de bouw (buitenbeglazing en interieurglas), de autosector en andere industriële sectoren (transport, solar-industrie en hightech).

Het is de Europese tak van AGC, de grootste vlakglasproducent ter wereld, met meer dan 100 locaties in heel Europa, van Spanje tot Rusland, en heeft ongeveer 15.500 werknemers.

Meer info op www.agc-glass.eu (corporate site), www.agc-yourglass.com (glas voor de bouw) en www.agc-automotive.com(autoglas).

Zie voor andere relevante zoekbegrippen ook:
(99)Xo - Producten, diverse - o.b.v. glas