De Belgische Bouwdocumentatie
Cobosystems
3
7
5
4
8
6
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

AGC SilverFlex

 

AGC Glass Europe innoveert met een nieuw zonregulerend product: Stopray SilverFlex.
Dit sterk reflecterende zonregulerende glas biedt architecten en ontwikkelaars de perfecte oplossing wat betreft reflectie, transparantie, zonregulering en esthetiek.

Twee grote voordelen in één product: hoge reflectie en 'self-matchable' aanzicht
Met de sterk reflecterende zonregulerende coating van Stopray SilverFlex kunnen bewoners genieten van volledig beglaasde ruimten zonder risico op oververhitting.
Deze beglazing, die ideaal is voor gebouwen in warme gebieden of met gevels die aan een overvloed van zonlicht blootstaan, levert een perfecte oplossing voor een comfortabele leefruimte.

Stopray SilverFlex biedt bovendien een Ug-waarde van maar 1.0W/(m².K) voor projecten waar een hoge thermische isolatie vereist is.
Verder is Stopray SilverFlex, in antwoord op de noodzaak van de glasverwerkers om hun voorraad te optimaliseren, een 'self-matchable' glas.
Dat betekent dat het product zowel in geharde als niet-geharde versie kan worden gebruikt, zonder dat dit iets verandert aan het 'zilverkleurige' aanzicht.
Beide versies kunnen in dezelfde gevel worden toegepast en leveren dezelfde technische prestaties.

Met Stopray SilverFlex kunnen architecten en ontwikkelaars toekomstgerichte energieconcepten in hun gebouwen verwerken zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van transparantie en esthetiek.

AGC SilverFlex

AGC’s Duurzaamheidsverslag staat nu online op http://www.agc-glass.eu/nl/duurzaamheid.
Het beslaat de resultaten op milieuvlak van AGC Glass Europe, actief met twee divisies (de divisie Building & Industrial Glass en de divisie Automotive).
Deze resultaten zijn te danken aan de voortdurende inzet van alle vestigingen van de groep om duurzamere productiemethodes te hanteren en groenere producten en diensten aan te bieden!

Ontdek AGC’s Duurzaamheidsrapport nu op http://www.agc-glass.eu/nl/duurzaamheid.

AGC Glass Europe, een Europese leider in vlakglas
AGC Glass Europe produceert, verwerkt en verdeelt vlakglas voor de bouw (buitenbeglazing en interieurglas), de autosector en zonne-energietoepassingen. Het is de Europese tak van AGC Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld, met hoofdkantoor in Louvain-la-Neuve (België). Het bedrijf telt ruim 100 locaties in heel Europa, van Spanje tot Rusland, en zo'n 16.000 werknemers. Verdere informatie vind u op www.agc-glass.eu (corporate site), www.yourglass.com (glas voor de bouwsector) en www.agc-automotive.com (voor de auto-industrie).

Vraag informatie aan van AGC Glass Europe
 
Om meer informatie aan te vragen van AGC Glass Europe kunt u het formulier hieronder gebruiken.
 
*Naam:    
*Email:    
Bedrijf:    
*Type:    
Tel.:    
*Adres:    
*Vraag:    
    (* = Verplicht veld) 
Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis Cobosystems nieuwsbrief.