De Belgische Bouwdocumentatie
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

DOSSIER: Beveiliging van parken & speelpleinen

 

Beveiliging van parken & speelpleinen
In Europese stadscentra beslaan openbare ruimten, zoals parken en speelplaatsen, tussen de 2% en 15% van het grondoppervlak. Dit zijn belangrijke openbare ruimten waar mensen samenkomen, sociale contacten leggen en zich fysiek uitleven. Om de waarde en het nut van deze ruimten te behouden, is het van cruciaal belang de veiligheid ervan te garanderen - bezoekers willen er in alle rust aangename uren doorbrengen.
Omheiningen zijn één van de meest doeltreffende manieren om de veiligheid van openbare ruimtes te verzekeren. Betafence heeft ruime ervaring op het gebied van beveiliging van de openbare ruimten en ons breed gamma producten beantwoordt aan de uiteenlopende behoeften van deze sector.

Ontdek meer over onze referenties op het gebied van beveiliging van openbare ruimten, KLIK HIER


IJzersterke beveiliging
Veiligheid is een belangrijk aspect bij projecten waar omheiningen worden geplaatst, met name rond openbare ruimten. Een omheining vormt een fysieke barrière die de toegang tot het gebied beperkt, waardoor het risico voor vandalisme, diefstal en andere criminele activiteiten afneemt. Door een omheining met een gecontroleerd toegangspunt te installeren, kunnen lokale autoriteiten gemakkelijker toezicht houden op de bewegingen van mensen in de buurt, waardoor kwaadwillige activiteiten worden ontmoedigd.
Een omheining helpt ook voorkomen dat jonge kinderen en huisdieren verdwalen of aan de bewaking ontsnappen. Ons assortiment Securifor® en Nylofor® zorgt voor een doeltreffende beveiliging van buitenparken en creëert tegelijkertijd een uitnodigende sfeer.

tekst en foto: Betafence
tekst en foto: Betafence

Esthetische beveiliging
Opdrachtgevers die op zoek zijn naar omheiningen voor openbare ruimten wensen over het algemeen een fysieke en esthetische omheining om het gebied te beveiligen en te verfraaien. Een goed doordachte omheining kan opgaan in de omgeving en/of de architectuur aanvullen als onderdeel van de inrichting van het gebied om zo een aangename en gastvrije plek te creëren. Met ons assortiment decoratieve omheiningssystemen is er altijd een passend aanbod voor het project van uw klant.

Ontdek onze decoratieve paneelafrasteringssystemen, KLIK HIER


Tijdelijke beveiliging
Parken worden ook vaak gebruikt als locatie voor openluchtevenementen zoals muziekconcerten, toneelvoorstellingen, ... Om de mensenstroom van en naar de evenementen effectief te controleren, zijn mobiele afsluitingen een ideale oplossing. Mobiele afrasteringen kunnen worden opgesteld om de bezoekersstroom volgens de specifieke behoeften te begeleiden en kunnen op elk moment aan nieuwe vereisten worden aangepast.

Ontdek onze mobiele afsluitingen, KLIK HIERProject in de kijker

Midden in de Champagnestreek heeft een dorp gekozen voor veiligheid en zichtbaarheid. Dit dorp van 1500 inwoners aarzelde niet om zijn park te beveiligen met een Securifor® omheiningssysteem. Zeer resistente, anti-klim panelen, waarbij de doorkijkbaarheid perfect is voor bewaking. Het resultaat? Een stevige omheining die een doeltreffende beveiliging garandeert en tegelijk een uitnodigende uitstraling heeft voor de bezoekers.

Vraag informatie aan van BETAFENCE BELGIUM NV
 
Om meer informatie aan te vragen van BETAFENCE BELGIUM NV kunt u het formulier hieronder gebruiken.
 
*Naam:    
*Email:    
Bedrijf:    
*Type:    
Tel.:    
*Adres:    
*Vraag:    
    (* = Verplicht veld) 
Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis Cobosystems nieuwsbrief.