De Belgische Bouwdocumentatie
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

Halfen, Ancon, Aschwanden, Connolly en Helifix worden productmerken van Leviat

 

Leviat brengt de expertise, vaardigheden en middelen van de CRH-bedrijven in de divisie construction accessories samen in één wereldwijde organisatie.
De voormalige bedrijfsmerken van de CRH- bedrijven in de divisie construction accessories zijn overgegaan naar productmerken binnen het uitgebreide productportfolio van Leviat.

Door onze individuele sterke punten te combineren, zijn we beter in staat te voldoen aan de behoeften van onze klanten en aan de eisen van bouwprojecten, van elke omvang, overal in de wereld.
Als Leviat bedenken, modelleren en maken we innovatieve producten en technische oplossingen voor een dynamische industrie.
We zullen ambitieuze bouwpartners ondersteunen om veiliger, sterker, sneller en beter te bouwen en bijzondere, inspirerende architectonische visies blijven omzetten in realiteit.


De wereld verandert. Wat de toekomstige eisen van onze branche en de wereld om ons heen ook mogen zijn, We zijn er klaar voor.

Halfen, Ancon, Aschwanden, Connolly en Helifix worden productmerken van Leviat


Service
Door gebruik te maken van onze wereldwijde technische middelen en productienetwerk zal onze service worden verbeterd waardoor we flexibeler zijn en sneller kunnen reageren.

Innovatie
Door onze uitgebreide technische expertise en marktkennis te combineren en al onze onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten te coördineren, kunnen we sneller en effectiever innoveren.

Digitaal
Toenemende investeringen en toegewijde middelen in digitale engineering zullen onze ontwerp- en servicemogelijkheden versnellen en ons helpen onze klanten beter te ondersteunen.

Vraag informatie aan van HALFEN NV
 
Om meer informatie aan te vragen van HALFEN NV kunt u het formulier hieronder gebruiken.
 
*Naam:    
*Email:    
Bedrijf:    
*Type:    
Tel.:    
*Adres:    
*Vraag:    
    (* = Verplicht veld) 
Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis Cobosystems nieuwsbrief.