COBOSYSTEMS

Halfen, Ancon, Aschwanden, Connolly en Helifix worden productmerken van Leviat

Halfen, Ancon, Aschwanden, Connolly en Helifix worden productmerken van Leviat
12-02-2021
Leviat brengt de expertise, vaardigheden en middelen van de CRH-bedrijven in de divisie construction accessories samen in één wereldwijde organisatie.
De voormalige bedrijfsmerken van de CRH- bedrijven in de divisie construction accessories zijn overgegaan naar productmerken binnen het uitgebreide productportfolio van Leviat.

Door onze individuele sterke punten te combineren, zijn we beter in staat te voldoen aan de behoeften van onze klanten en aan de eisen van bouwprojecten, van elke omvang, overal in de wereld.
Als Leviat bedenken, modelleren en maken we innovatieve producten en technische oplossingen voor een dynamische industrie.
We zullen ambitieuze bouwpartners ondersteunen om veiliger, sterker, sneller en beter te bouwen en bijzondere, inspirerende architectonische visies blijven omzetten in realiteit.


De wereld verandert. Wat de toekomstige eisen van onze branche en de wereld om ons heen ook mogen zijn, We zijn er klaar voor.

Service
Door gebruik te maken van onze wereldwijde technische middelen en productienetwerk zal onze service worden verbeterd waardoor we flexibeler zijn en sneller kunnen reageren.

Innovatie
Door onze uitgebreide technische expertise en marktkennis te combineren en al onze onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten te coördineren, kunnen we sneller en effectiever innoveren.

Digitaal
Toenemende investeringen en toegewijde middelen in digitale engineering zullen onze ontwerp- en servicemogelijkheden versnellen en ons helpen onze klanten beter te ondersteunen.

HALFEN NV

Adres:
Borkelstraat 131
2900 Schoten
Telefoon:
03 658 07 20
Fax:
03 658 15 33
Website:

Nieuwsberichten van HALFEN NV

Nieuwe brochure Halfen: productgamma bestemd voor de prefab industrie

Nieuwe brochure Halfen: productgamma bestemd voor de prefab industrie

In deze nieuwe brochure stellen wij u ons productgamma bestemd voor de prefab industrie voor.

14-11-2017
HALFEN HIT iso-element - Nieuwe,  innovatieve productlijn met symmetrische elementen

HALFEN HIT iso-element - Nieuwe, innovatieve productlijn met symmetrische elementen

De inbouwrichting speelt geen rol meer dankzij de nieuwe, symmetrische HIT thermische onderbreking

22-05-2017