De Belgische Bouwdocumentatie
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

IVC Group benoemt Ivo Schintz, President IVC Commercial Flooring

 

IVC Group nam een vliegende start in 1997 en is vandaag de grootste Europese producent van tapijttegels, luxevinyltegels (LVT) en vinyl op rol.
Met bijna 2000 gemotiveerde werknemers verspreid over 10 productie- eenheden in België, Luxemburg, Rusland en de VS produceert IVC Group jaarlijks meer dan 150 miljoen m² vloerbekleding.
Sinds 2015 maakt IVC Group deel uit van Mohawk Industries, wereldmarktleider voor vloerbekleding met een lange en rijke traditie van meer dan 130 jaar vakmanschap.


Jan Vergote, CEO IVC Group: “Om onze commerciële activiteiten sneller te laten evolueren, zijn wij bijzonder verheugd de benoeming per direct van Ivo Schintz als President IVC Commercial Flooring aan te kondigen."

De benoeming van Ivo Schintz is een duidelijke reflectie van de ambitie van het bedrijf: klaar om in de toekomst sterk te groeien in de commerciële projectmarkt.

Ivo Schintz heeft al meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de commerciële sector bij Tarkett.

Als President IVC Commercial Flooring, zal hij naast de verantwoordelijkheid voor alle commerciële activiteiten, ook prioriteiten stellen voor productontwikkeling en marketing vanuit een klantgericht perspectief.

IVC Group benoemt Ivo Schintz, President IVC Commercial Flooring

Vraag informatie aan van IVC
 
Om meer informatie aan te vragen van IVC kunt u het formulier hieronder gebruiken.
 
*Naam:    
*Email:    
Bedrijf:    
*Type:    
Tel.:    
*Adres:    
*Vraag:    
    (* = Verplicht veld) 
Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis Cobosystems nieuwsbrief.