De Belgische Bouwdocumentatie
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

Koelen met een warmtepompradiator? Check!

 

Binnen haar aanbod slimme oplossingen voor een optimaal binnenklimaat schuift Vasco nieuwkomer Elia naar voor. Met deze stijlvolle warmtepompradiator kan je voortaan verwarmen én koelen – energie-efficiënt, comfortabel en duurzaam.
Op Architect@Work, van 11 tot 12 mei in Kortrijk, kunnen architecten en projectontwikkelaars uitgebreid kennismaken met de vernieuwde technologische Vasco-telg.

Foto's: Vasco
Foto's: Vasco

Met Vasco Elia kan je koelen en verwarmen. Deze warmtepompradiator werkt optimaal met de lage aanvoertemperatuur van een warmtepomp. De geïntegreerde axiale ventilatoren, die stijlvol onder het afdekrooster zitten, zorgen voor een optimaal binnenklimaat door snel en efficiënt warme of koude lucht in een ruimte te verspreiden. Dankzij de temperatuursensor zullen de ventilatoren sneller of langzamer draaien wanneer nodig. Deze compacte warmtepompradiator wordt ook ‘stekkerklaar’ geleverd: monteren, aansluiten op het stroomnetwerk en klaar.

Vasco Elia werkt ideaal in combinatie met moderne warmtebronnen in het lage temperatuurbereik, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. In nieuwbouw vormen warmtepompen de warmtebron bij uitstek, vaak in combinatie met vloerverwarming. Ook bij renovaties winnen warmtepompen aan terrein. Vasco Elia met volautomatische regeling biedt dan een toekomstbestendige oplossing én werkt perfect in combinatie met andere lagetemperatuursystemen zoals een condenserende gaswandketel.

Verder werkt Vasco Elia fluisterstil met een geluidsarme comfortwerking onder 30 dB. Bij aanvoertemperaturen tussen 35°C en 55°C geniet je al van behaaglijk verwarmingscomfort, bij aanvoertemperaturen tot 17°C van verfrissende (droge) verkoeling. Vasco Elia bedien je als een conventionele radiator, waarbij je de nieuwe koelfunctie inschakelt via de extra ‘K-stand’ op de thermostaatkop.

Over Vasco – www.vasco.eu
Vasco Group uit Dilsen (BE) biedt slimme oplossingen voor comfortabel wonen en klimaatvriendelijk leven: van verwarming en vloerverwarming over ventilatie tot koeling en warmtepompen – zowel systemen als services. Zo levert Vasco kwalitatief hoogwaardige en toekomstbestendige totaaloplossingen die zich kenmerken door de combinatie van topdesign en functionaliteit. De productiebedrijven bevinden zich in België en Polen. Vasco Group telt ca. 500 medewerkers en maakt deel uit van de Zwitserse Arbonia Groep.

Vraag informatie aan van VASCO
 
Om meer informatie aan te vragen van VASCO kunt u het formulier hieronder gebruiken.
 
*Naam:    
*Email:    
Bedrijf:    
*Type:    
Tel.:    
*Adres:    
*Vraag:    
    (* = Verplicht veld) 
Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis Cobosystems nieuwsbrief.  
     


Zie voor andere relevante zoekbegrippen ook:
(56.4)Xa - Verwarmingslichamen/C.V., radiatoren, alg.