De Belgische Bouwdocumentatie
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

Ontdek het gamma van ACO Douche tijdens Stone & Tile

 

ACO heeft veel meer te bieden dan afvoergoten alleen. Tijdens de vakbeurs Stone & Tile gaat ACO hier dieper op in. Van elegante douchegoten tot afvoerputjes, maar ook douchegoten voor grotere debieten.
De nieuwste kaderloze douchegoot ShowerDrain S+ straalt pure sierlijkheid uit. Deze inox douchegoot is eenvoudig te installeren en makkelijk te reinigen. Dankzij de afbreekbare voetjes is de douchegoot makkelijk in hoogte af te stellen. De verstelring zorgt ervoor dat het opzetstuk met elke soort tegel te gebruiken is.
In bepaalde omstandigheden is het nodig om hogere debieten op te vangen. Denk maar aan de collectieve douches van een sportclub of wellnessruimte. Met de ShowerDrain Public is dit mogelijk. Deze douchegoot is beschikbaar in 4 lengtes tot max. 3m. Voor de bekleding van de zijkanten en een stijlvolle afwerking van de inloopdouche is er de “ShowerStep”. Dit is een tegelprofiel, volledig in inox met ingebouwde helling perfect passend bij alle ACO douchegoten.

Stone & Tile is dé vakbeurs voor de natuursteen- en tegelsector in de Benelux.
De beurs vindt plaats op 17 & 18 maart 2022 in Flanders Expo te Gent.

Kom langs en ontdek de ACO-producten op stand 48. De toegang is gratis.

Ontdek het gamma van ACO Douche tijdens Stone & Tile

Over ACO
ACO is specialist in afwatering. Het ACO-productgamma beheerst de gehele afwateringsketen, van het opvangen van water tot het afgeven aan de bodem, riool of oppervlakte. De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechnieken.
ACO Douche omvat niet enkel afvoersystemen voor de particuliere badkamer, maar ook voor elke sanitaire ruimte van de woning en in publieke gebouwen.

Vraag informatie aan van ACO
 
Om meer informatie aan te vragen van ACO kunt u het formulier hieronder gebruiken.
 
*Naam:    
*Email:    
Bedrijf:    
*Type:    
Tel.:    
*Adres:    
*Vraag:    
    (* = Verplicht veld) 
Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis Cobosystems nieuwsbrief.  
     


Zie voor andere relevante zoekbegrippen ook:
(52.3)Aa - Waterafvoer, systemen, alg.