De Belgische Bouwdocumentatie
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

Over Parthos XXL

Parthos XXL

Parthos XXL

De Parthos XXL schuifwand

Uw ruimte, volop in gebruik, altijd in beweging, multifunctioneel. De Parthos XXL schuifwand is een dubbelwandige geluidsisolerende schuifwand die u de mogelijkheid biedt uw ruimte optimaal te benutten. In een handomdraai deelt u de ruimte op in kleinere eenheden. Van scholen tot theaters of congreszalen, de Parthos XXL schuifwand kan moeiteloos in iedere situatie worden ingepast.

De XXL schuifwand is opgebouwd uit een van kokerprofiel samengesteld stalen frame aan weerszijden voorzien van 16 mm dikke spaanplaat panelen. De afzonderlijke platen worden door middel van messing en groef aan elkaar verbonden. Aan de uiteinden wordt het paneel voorzien van verticale aluminium profielen met afsluitrubbers en magneetband. Het paneel is zowel onder als boven voorzien van sleeprubbers. Optioneel kan de wand ook met druksloffen zoals in de Palace paneelwanden worden voorzien, om zo hogere geluidsisolatiewaarden te behalen. Een automatische (elektrische) sluiting van deze druksloffen is vaak ook mogelijk. Zelfs volautomatische wanden behoren tot de mogelijkheden.

Opvallend functioneel

Het bedieningsgemak van de XXL schuifwand is uitzonderlijk goed. Middels gelagerde wielstellen loopt de wand zeer soepel door de railconstructie. Er kunnen eventueel greepkommen worden geplaatst ten behoeven van het open- of dichtschuiven. Ook kan de XXl schuifwand met een kopse klapgreep geleverd worden indien de wand tussen 2 muren open geschoven wordt. De uitvoering met druksloffen kan - afhankelijk van de indeling – veelal met één centrale bediening van de druksloffen worden geleverd.
 • Geluidsisolatiewaarde: ± 35 tot 47 dB
 • Maximale hoogte: Dit kan per project bekeken worden.
 • Brandbeveiliging: Dit kan eveneens per project bekeken worden. Uitvoering gebaseerd op de 30 of 60 minuten brandwerende Palace paneelwanden.
 • Elementdikte: spaanplaatpanelen 16 mm
 • Spindelmechaniek: handbediend of semi - automatisch
 • Geleidingssysteem: 2 puntsophanging, incl.2 vloergeleiders. (Afwijkingen kunnen per project bekeken worden).
 • Railsysteem: 73 x 99 mm, naturel aluminium, incl. plafond profielen. (Meerdere railtypes beschikbaar)
 • Constructie: stalen frame van kokerprofiel, 16 mm dikke spaanplaat panelen van max. 1240 mm breed verbonden door middel van messing en groef
 • Afwerking panelen: verticale aluminium profielen met afsluitrubbers en magneetband. Het paneel is zowel onder als boven voorzien van sleeprubbers, of druksloffen.
 • Design: legio afwerkingmogelijkheden.
 • Profielen: verticale aluminium profielen met afsluitrubbers en magneetband.
 • Parkering: in het verlengde van de wand.

 • Brochures voor Parthos XXL

  Brochures voor Parthos XXL
  Preview Beschrijving Formaat Grootte Openen
  Parthos XXL
  Folder
  DOC 105 kB Openen

  Vraag informatie aan van PARTHOS BV over Parthos XXL
   
  (Selecteert u svp hierboven bedrijven en/of producten.)
   
  *Naam:    
  *Email:    
  Bedrijf:    
  *Type:    
  Tel.:    
  *Adres:    
  *Vraag:    
      (* = Verplicht veld) 
  Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis Cobosystems nieuwsbrief.