De Belgische Bouwdocumentatie
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

Planibel Clearvision – extra helder, extra dik

 

Planibel Clearvision wordt veel gebruikt door architecten en ontwerpers bij projecten die een buitengewone helderheid vereisen.
Het is de perfecte keuze wanneer optimaal zicht en totale helderheid een grote wens zijn.
Met de introductie van twee nieuwe dikten biedt Clearvision een grote verscheidenheid aan dikten variërend van 3 mm tot 19 mm.
Hierdoor kunnen topontwerpers en meubelmakers werken met dikker glas met een laag ijzergehalte voor grotere oppervlakken.

Planibel Clearvision wordt geproduceerd in Boussois, Frankrijk (3 tot 12 mm) en in Cuneo, Italië (4 tot 19 mm).
Bij de productie van 15 en 19 mm wordt gebruikgemaakt van een speciale technologie om te zorgen voor een volkomen gelijkmatige dikte, waardoor het glas gemakkelijker te verwerken is (verzagen, lamineren, enz.).
Bovendien is de extra-heldere, neutrale kleur van het product in alle dikten hetzelfde.
Zelfs in 15 en 19 mm is Clearvision volkomen neutraal - een bewijs van de zuiverheid van dit product.

PHOTO : AGC
PHOTO : AGC

Bij AGC ligt de nadruk op het ontwikkelen van producten die tijdens hun levensduur een positieve impact hebben op het milieu.
Door deze Cradle to Cradle normen te volgen, kan AGC producten van hoge kwaliteit leveren en tegelijk mens en milieu beschermen en klanten steunen bij hun maatschappelijk en vanuit milieuoogpunt verantwoorde aankoopbeslissingen.
Meer dan 75% van AGC’s producten dragen het Cradle to Cradle Certified™ Keurmerk en Planibel Clearvision is daar één van en heeft het Cradle to Cradle Certified™ Bronze Keurmerk behaald.

AGC Glass Europe, een Europees leider in vlakglas

AGC Glass Europe, dat gevestigd is in Louvain-la-Neuve (België), produceert, verwerkt en verdeelt vlakglas voor de bouw (buitenbeglazing en interieurglas), de autosector en andere industriële sectoren (transport, solar-industrie en hightech).

Het is de Europese tak van AGC, de grootste vlakglasproducent ter wereld, met meer dan 100 locaties in heel Europa, van Spanje tot Rusland, en heeft ongeveer 15.500 werknemers.

Meer info op www.agc-glass.eu (corporate site), www.agc-yourglass.com (glas voor de bouw) en www.agc-automotive.com(autoglas).

Zie voor andere relevante zoekbegrippen ook:
(99)Xo - Producten, diverse - o.b.v. glas