COBOSYSTEMS

Perlite / Vermiculite

Perlite / Vermiculite
PERLITE is een onbrandbare en vezelvrije korrelisolatiemateriaal. Het van oorsprong glaswitte gesteente wordt door verhitting geëxpandeerd.
PERLITE wordt o.a. gebruikt als lichtgewicht toeslagstof voor mortels en het isoleren van openhaarden, schoorsteenkanalen, leidingkokers e.d.

VERMICULITE is een korrelisolatiemateriaal dat al dan niet cement- of bitumengebonden wordt toegepast in constructies die licht van gewicht, thermisch- of akoestisch isolerend, brandwerend dan wel onbrandbaar dienen te zijn.

Gebitumineerd VERMICULITE is een droog verwerkbaar en gebruiksgereed korrelisolatieproduct voor partiële of algehele egalisatie van platte daken en vloeren uitgaande van beperkte laagdiktes en/of de toepassing van thermische isolatie in plaatvorm als drukverdelende laag.

REPPEL BV Specialist Building Solutions

Adres:
Pieter Zeemanweg 107
3316 GZ Dordrecht
Telefoon:
+31 (0)78 617 44 00
Website:

Producten van Perlite / Vermiculite

Perlite

Perlite

Onbrandbaar en vezelvrij korrelisolatiemateriaal. Het van oorsprong glaswitte gesteente wordt door verhitting geëxpandeerd.

PG TF BE BIM PR PN
18 Gevelafwerkingen (incl. isolatie)
Vermiculite

Vermiculite

Al dan niet cement- of bitumengebonden korrelisolatiemateriaal dat wordt toegepast in constructies die licht van gewicht, thermisch- of akoestisch isolerend, brandwerend dan wel onbrandbaar dienen te zijn.

PG TF BE BIM PR PN
18 Gevelafwerkingen (incl. isolatie)

Andere producten

Staalplaatbetonvloeren
Brandwerende bekleding
Staalframevloeren