COBOSYSTEMS

ROCKPANEL bestekteksten voor gamma gevelafwerking en dakdetailering

ROCKPANEL bestekteksten voor gamma gevelafwerking en dakdetailering
28-03-2023
De voordelen van steen én hout zijn bij ROCKPANEL in één product verenigd.
ROCKPANEL-producten worden al vele jaren in verschillende landen toegepast voor de afwerking van gevels, toepassingen rondom het dak en detailleringen.
Meestal als decoratieve bekleding in geventileerde constructies, waarbij de platen bijdragen tot een kostenefficiënte en esthetisch hoogwaardige buitenschil voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Volgede productreeksen kan u voorschrijven met deze bestekteksten :
- ROCKPANEL Colours en Colours Premium - "Design"-reeks
Gevelplaten voorzien van een duurzame kleurlaag (144 kleuren). Maak een duidelijk statement, leg bewuste accenten. Kleur wordt een designelement.
- ROCKPANEL Metallics en Metallics Premium - "Design"-reeks
Platen met metallic kleurlaag. Laat uw gebouw glanzen met de eigentijdse industriële afwerking van Rockpanel Metallics gevelbekleding.
- ROCKPANEL Chameleon en Chameleon Premium - "Design"-reeks
Van welke hoek u ook kijkt, het is geen moment hetzelfde. Dat is de kracht van de voortdurende verandering en dat is ook de kracht van Rockpanel Chameleon.
- ROCKPANEL Woods en Woods Premium - voor een natuurlijke uitstraling
Gevelplaten, voorzien van een niet repeterend houtdessin. Geeft uw gebouwen een natuurlijke houtlook.
- ROCKPANEL Stones en Stones Premium - voor een natuurlijke uitstraling
De panelen zien eruit als steen en hebben dezelfde vuurbestendige eigenschappen, maar kunnen ook gebogen en gevormd worden.
- ROCKPANEL Natural - Gevelplaten in natuurkleur - De platen verkleuren en verweren op natuurlijke wijze.
- ROCKPANEL Lines² - Gevelplaten (rabatdelen) al dan niet voorzien van een duurzame kleurlaag - Breng lijnen aan als doorlopend element of als designaccent.
- ROCKPANEL Uni - De ideale plaat voor kleine gevels en basistoepassingen, die weinig onderhoud nodig heeft. Het plaatmateriaal is leverbaar in 4 RAL-kleuren, overschilderbaar.
- ROCKPANEL Ply - De Rockpanel Ply platen zijn voorzien van een hoogwaardige, watergedragen grondlak en moeten afgewerkt worden met een verfsysteem en kleur naar keuze.

Voor de bestekteksten van ROCKPANEL op bestekservice.be KLIK hier
Adres:
Oud Sluisstraat 5
2110 Wijnegem
Telefoon:
02 715 68 42
Fax:
02 715 68 10