COBOSYSTEMS

STIJLBETON NV


Stijlbeton is een jonge en dynamische firma met een bijzonder rijke voorgeschiedenis.
Onze ontstaansgeschiedenis gaat zelfs terug tot een oude Lierse tegelfabriek uit de jaren ’30. Vandaag zijn we één van de belangrijkste spelers op de markt van architectonisch beton.

Diverse toepassingen

Aan de Schollebeekstraat langs het Netekanaal in Lier produceren we modern sierbeton voor de woning-, villa- en appartementsbouw. Stijlbeton staat voor u klaar om op elke werf – waar dan ook in België - bijzondere toepassingen in architectonisch beton te leveren, zoals kroonlijsten voor woningen, kolommen voor b.v. inkomportalen of poorten, gevelelementen, balkonterrassen, luifels en raam- en deuromlijstingen.
Zowat alle kleuren zitten in ons aanbod, met de nadruk op ‘imitatie Franse steen’ en ‘imitatie blauwe hardsteen’. Elk project is anders en dus levert Stijlbeton altijd op maat.

Daarbij garanderen we een full-service.

We werken elk project in eigen beheer uit van het basisplan tot de uiteindelijke uitvoering.
Onze interne studiedienst leidt alles in goede banen, zonder dat de klant er zich om hoeft te bekommeren. Deze krijgt uiteraard wel het laatste woord. Want pas wanneer de klant zijn definitieve goedkeuring over ons ontwerp heeft gegeven, starten we de productie voor zijn bestelling. Daarbij zijn de afspraken rond levertermijnen uiteraard heilig.

Alles kan!

Het hart van onze studiedienst gaat trouwens telkens iets sneller slaan wanneer we van onze klanten een ‘moeilijke vraag’ ontvangen. Stijlbeton kan immers bijna elke vorm in sierbeton produceren. Daarvoor hanteren we een uniek procédé met mallen in kunststof. Bij complexe vormen is sierbeton trouwens een mooi én betaalbaar alternatief voor natuursteen.

Een groeiend bedrijf

Behalve onze deskundige medewerkers hebben ook onze tevreden klanten meegeschreven aan het succesverhaal van Stijlbeton. En op termijn zal de firma ook met voorbeelden van toepassingen kunnen uitpakken in een eigen toonzaal. Hou ons dus in het oog!

Leveringsprogramma

Terrassen, kroonlijsten (bakgoten), kolommen, gevelelementen, inkomzuilen & luifels, raam- en deuromlijstingen en poortkolommen,…

Alle architectonisch beton op maat.

STIJLBETON NV

Adres:
Schollebeekstraat 74/1
2500 Lier
Telefoon:
03 480 01 52
Telefax:
03 489 36 73
Website:

Producten van STIJLBETON NV

Gevelelementen Stijlbeton

Gevelelementen Stijlbeton

Een gevel bestaat uit meer dan alleen maar bakstenen. Betonnen gevelelementen geven uw bouw- of verbouwproject extra uitstraling.
Of het nu gaat om raam- en deuromlijstingen, gevelpanelen of erkers/hoekpanelen: met zijn doordachte bekistingmethode maakt Stijlbeton alle vormen mogelijk, zowel voor de villa- en woningbouw als voor grote projecten.

PG TF BE BIM PR PN
21 Structuren en skeletbouw - beton
Kolommen Stijlbeton

Kolommen Stijlbeton

De volledig naadloze en in één geheel gegoten kolommen van Stijlbeton zijn uniek in hun soort.
Zowel esthetisch als dragend vervullen ze hun functie naast deuren, poorten, inkomluifels, enz.
We hebben kolommen met kop en voet in beige siersteen, met kop en voet in antraciet siersteen, met verticale profilering en vierkante kolommen.

PG TF BE BIM PR PN
15 Elementen in gewapend beton
Kroonlijsten Stijlbeton

Kroonlijsten Stijlbeton

Kroonlijsten in architectonisch beton vormen een exclusieve én betaalbare afwerking voor uw dakgoot.
Een kroonlijst van Stijlbeton is de kers op de taart van uw gevel en vraagt later weinig of geen onderhoud.
We onderscheiden L-vormige, geprofileerde en vertande kroonlijsten, geprofileerde sierlijsten en geprofileerde kroonlijsten bij renovatie.

PG TF BE BIM PR PN
15 Elementen in gewapend beton
Terrassen Stijlbeton

Terrassen Stijlbeton

Stijlbeton is specialist in het vervaardigen van sierbetonnen terrassen in architectonisch beton, vooral voor de appartementsbouw.
Deze geprefabriceerde balkonelementen zijn snel en eenvoudig te monteren. Bovendien ogen ze mooi, zonder dat een bijkomende afwerking nodig is.
De voorzijde van de terrassen kunnen recht of gebogen zijn, met of zonder een opkant of een aangestorte borstwering. Alles op maat van de klant.

PG TF BE BIM PR PN
21 Structuren en skeletbouw - beton
Stijlbeton Architectonisch beton

Stijlbeton Architectonisch beton

Architectonisch beton vindt meer toepassingen dan alleen maar terrassen, kroonlijsten, kolommen en gevelelementen.
Stijlbeton maakt ook tuinelementen, trappen, inkomzuilen en poortkolommen. Enkel op maat en in alle vormen!

PG TF BE BIM PR PN
21 Structuren en skeletbouw - beton