De Belgische Bouwdocumentatie
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

Vasco lanceert compactste elektrische designradiator ooit

 

In hedendaagse goed geïsoleerde huizen, vaak uitgerust met fotovoltaïsche zonnepanelen, vormt elektrische verwarming een kostenefficiënte, gebruiksvriendelijke en vooral duurzame oplossing.
Wat dacht je van een verwarmingsvermogen van 950 watt voor een radiator van amper 150 mm breed en 1800 mm hoog.
Met de nieuwe Beams Mono-EL in aluminium zet Vasco de voordelen van elektrisch verwarmen krachtiger dan ooit in de verf.

De strakke balkvormige Beams Mono-verwarmingselementen gooiden de afgelopen jaren hoge ogen op het vlak van vormgeving en architecturale vrijheid.
De Beams Mono bestaat uit 1 of meerdere individuele, verticale profielen van amper 150 mm breed die naar wens geïntegreerd kunnen worden in het interieur.
Vasco pakt nu uit met een extra troef door de minimalistische verwarmingselementen ook in een elektrische variant aan te bieden.
Met zijn snelle reactietijd koppelt de Beams Mono-EL bovendien alle voordelen van elektrisch verwarmingscomfort aan een uitgepuurd design.

Volledige warmtebehoefte
De elektrische weerstand is in het profiel geïntegreerd en is volledig aan het zicht onttrokken door de afdekplaat aan de achterzijde van de radiator.
Langs de zijkant zie je dus enkel het strakke radiatorprofiel.
Vergis je niet, de elektrische Beams Mono-EL is een absolute krachtpatser!
Door de hoge warmteafgifte komt het strakke profiel in eender welke ruimte tot zijn recht.
Zo is Beams Mono-EL de perfecte keuze om kleine badkamers tot grotere ruimtes in een mum van tijd op te warmen, ook wanneer er nauwelijks plaats is voor een radiator.
Meer dan een smalle nis is er niet nodig om het profiel, het compactste dat Vasco ooit ontwikkelde, op te hangen.

High-end vormgeving
Door de korte reactietijd en compacte vormgeving is Beams Mono-EL vooral interessant in ruimtes waar je slechts beperkt aanwezig bent en toch maximaal warmtecomfort wil, van een badkamer of bureau tot zelfs een tweede verblijf.
De high-end, minimalistische vormgeving maaktBeams Mono-EL bovendien een perfecte match voor moderne appartementen, studio’s en strakke interieurs. Beams Mono-EL is beschikbaar in het uitgebreide gamma Vasco-kleuren.

Tip voor wie Beams Mono-EL plaatst in de badkamer of keuken.
Dankzij de bijpassende strakke handdoekbeugel, is de radiator ook te gebruiken als handige handdoekdroger.
Zo zijn je handdoeken altijd aangenaam voorverwarmd.

Eenvoudige bediening
De Beams Mono-EL is ontwikkeld conform de Europese EcoDesign-richtlijn.
Het verwarmingselement laat zich makkelijk regelen met slechts twee knoppen op het profiel: een aan- en uitknop en een tweede knop voor de koppeling met de RF-thermostaat, waarmee een handig weekprogramma voor elk individueel leefpatroon eenvoudig ingesteld kan worden.
Deze multifunctionele thermostaat is inbegrepen in de prijs van de radiator.

Veiligheid
Verder is er de mogelijkheid om de oppervaktetemperatuur te begrenzen.
Heel interessant op plaatsen waar (kind)veiligheid een prioriteit is, zoals in kinderkamers maar ook in kinderdagverblijven of in zorginstellingen.

Vasco lanceert compactste elektrische designradiator ooit

Over Vasco Group
Vasco Group uit Dilsen (BE) biedt een uitgebreid assortiment van slimme, innovatieve en duurzame totaaloplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie en koeling voor een optimaal binnenklimaat.
Zo levert Vasco kwalitatief hoogwaardige en internationaal bekroonde designradiatoren die zich kenmerken door de combinatie van topdesign en functionaliteit.
De kwaliteitsmerken voor paneelradiatoren zijn Superia in België en Brugman in Duitsland, Frankrijk, Polen en Nederland.
Naast radiatoren is Vasco ook een belangrijke speler op het vlak van ventilatie en vloerverwarming.
Uniek is dat de radiatoren van Vasco worden gewaarborgd met een kwaliteitsgarantie voor een termijn van 10 jaar op waterdichtheid en lak.
De productiebedrijven bevinden zich in België, Nederland en Polen. Vasco Group telt ca. 600 medewerkers en maakt deel uit van de Zwitserse Arbonia Groep.

Vraag informatie aan van VASCO
 
Om meer informatie aan te vragen van VASCO kunt u het formulier hieronder gebruiken.
 
*Naam:    
*Email:    
Bedrijf:    
*Type:    
Tel.:    
*Adres:    
*Vraag:    
    (* = Verplicht veld) 
Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis Cobosystems nieuwsbrief.  
     


Zie voor andere relevante zoekbegrippen ook:
(56.4)Xa - Verwarmingslichamen/C.V., plaatradiatoren, alg.