De Belgische Bouwdocumentatie
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

Vasco tilt comfort naar hoger designniveau - nieuwe elegante accessoires

 

Dat een klein stukje design een grote impact kan hebben, bewijst Vasco andermaal met de nieuwe radiatoraccessoires. Ze delen de architecturale designvisie van het merk en verhogen instant het comfort en wellnessgevoel in de badkamer. Ook de nieuwe designradiator Aster HF-S, met een open zijde om een handdoek in te schuiven, en extra kleuren voor de kolomradiator Ritmo vullen het comfortverhaal verder in.

Multi+, dun tablet en zwevende handdoekbeugel

De radiatoraccessoires van Vasco kennen steeds meer succes door de combinatie van design en gebruiksgemak. Nieuwkomer Multi+ brengt alvast een elegant vervolg. Dankzij de onzichtbare bevestigingen lijkt dit accessoire te zweven. Het dunne tablet wordt volledig omsloten door de handdoekbeugel, die nu smaller is en ook zacht afgeronde hoeken kreeg.

Je kan Multi+ combineren met nagenoeg elke verticale radiator van Vasco. Je bevestigt het accessoire aan de muur, links of rechts van de radiator en op de gewenste hoogte. Multi+ kan tegelijk dienstdoen als draagvlak voor je favoriete spullen en als handdoekbeugel. Ook met de drie standaardkleuren kan je alle kanten uit: White Fine Texture, Jet Black en Anthracite January.

Cirkelvormige knoppen, voor handdoek of badjas

Multi-inzetbaar zijn ook de nieuwe cirkelvormige Vasco-knoppen in chroom. Met hun elementaire vormgeving passen ze bij tal van radiatoren en badkamerstijlen. De grote diameter van de knop maakt het mogelijk om zowel een badjas als handdoek op te hangen.

Ook radiatoren Tulipa en Viola krijgen nieuwe handdoekdragers: een vlakke beugel met subtiel afgeronde hoeken met achterliggende bevestigingen – in chroom, wit of zwart. Daarnaast zijn er nieuwe insteekbeugels in chroom, wit en zwart voor de radiatoren Beams (Mono), Bryce (Mono) en een versie voor ONI.

Vasco tilt comfort naar hoger designniveau - nieuwe elegante accessoires

Over Vasco – www.vasco.eu
Vasco Group uit Dilsen (BE) biedt een uitgebreid assortiment van innovatieve en duurzame totaaloplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie en koeling voor een optimaal binnenklimaat.
Zo levert Vasco kwalitatief hoogwaardige en internationaal bekroonde designradiatoren die zich kenmerken door de combinatie van topdesign en functionaliteit.
De kwaliteitsmerken voor paneelradiatoren zijn Superia in België en Brugman in Duitsland, Frankrijk, Polen en Nederland.
Naast radiatoren is Vasco ook een belangrijke speler op het vlak van ventilatie en vloerverwarming.
Vasco-radiatoren worden gewaarborgd met een kwaliteitsgarantie voor een termijn van 10 jaar op waterdichtheid en lak.
De productiebedrijven bevinden zich in België, Nederland en Polen. Vasco Group telt ca. 500 medewerkers en maakt deel uit van de Zwitserse Arbonia Groep.

Voor de bestekteksten van VASCO op bestekservice.be, KLIK hier of bezoek de productschermen van Vasco.

Vraag informatie aan van VASCO
 
Om meer informatie aan te vragen van VASCO kunt u het formulier hieronder gebruiken.
 
*Naam:    
*Email:    
Bedrijf:    
*Type:    
Tel.:    
*Adres:    
*Vraag:    
    (* = Verplicht veld) 
Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis Cobosystems nieuwsbrief.  
     


Zie voor andere relevante zoekbegrippen ook:
(56.4)Xa - Verwarmingslichamen/C.V., radiatoren, alg.