De Belgische Bouwdocumentatie
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

Verbeterde receptuur Arturo EP1000 Troffelvloer

 

Arturo werkt continu aan de verbetering van haar producten om onze klanten kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten te kunnen leveren.

Voor Arturo EP1000 Troffelvloer, die met name geschikt is als afwerking van vloeren in industriehallen, slachterijen, grootkeukens, werkplaatsen en daar waar hoge eisen gesteld worden aan de mechanische en chemische belastbaarheid en hygiëne, is nu een verbeterde receptuur ontwikkeld.

Door technische ontwikkelingen en groenere grondstoffen is deze troffelvloer nu nog beter te verwerken en zeer emissiearm.

Uiteraard blijven de goede technische eigenschappen in de nieuwe receptuur behouden:
- Zeer hoge druksterkte
- Slag-, stoot- en slijtvast
- Goede chemische bestendigheid

Verbeterde receptuur Arturo EP1000 Troffelvloer

Voor een optimaal resultaat moet u altijd producten met hetzelfde chargenummer gebruiken. Men kan de A + B componenten van de oude en nieuwe receptuur niet door elkaar verwerken.

De nieuwe receptuur wordt sinds 19 juli 2019 uitgeleverd en is te herkennen aan de rode sticker op de verpakking.

Arturo biedt een breed assortiment met gietvloeren, coatings, troffel- en grindvloeren die worden geproduceerd met een decennialange kennis van en ervaring met kunstharsvloeren.

Naast Arturo Unique Flooring levert Uzin Utz België met de merken UZIN, Pallmann, WOLFF en codex een compleet assortiment voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloerbedekking, parket, tegels en natuursteen.

Of uw project nu een productieruimte, atelier, magazijn, parkeergarage, winkel, school, gezondheidscentrum, clean room, labo, zorggebouw, kantoor of woning betreft: Arturo biedt voor iedere situatie een passende oplossing.

Vraag informatie aan van ARTURO UNIQUE FLOORING
 
Om meer informatie aan te vragen van ARTURO UNIQUE FLOORING kunt u het formulier hieronder gebruiken.
 
*Naam:    
*Email:    
Bedrijf:    
*Type:    
Tel.:    
*Adres:    
*Vraag:    
    (* = Verplicht veld) 
Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis Cobosystems nieuwsbrief.