COBOSYSTEMS

ETHERMA Wegdekverwarming

ETHERMA Wegdekverwarming
De verwarmingskabel BRLH is geschikt voor flexibele montage speciaal voor rondingen, bochten en locaties waar de geometrie dat vereist.
De plaatsing is mogelijk in gietasfalt, gewalst asfalt, vloeibeton, monoliet beton, ter plaatse gestort beton, in zand- en mortelbedden en onder klinkers.
De verwarmingskabel met twee geleiders heeft een robuuste, stootvaste buitenisolatie en heeft daardoor een verhoogd mechanisch draagvermogen.
Dankzij zijn uv-bestendigheid is de verwarmingskabel BRLH bo- vendien geschikt als dakgootverwarming voor metalen dakgoten (alleen bij enkelvoudige montage) of als dakverwarming.

Producteigenschappen:
- Kabel: twee parallelle weerstandsdraden, omhuld door fluorpolymeer (PFA) isolatiemantel, omwikkeld met aluminium aardscherm en buitenisolatie van vernet polyolefin.
- Vermogen: 30 W/m.
- Beschermingsgraad: IPX7.
- Grondsensoren Etherma ET-3356 voor de gecombineerde meting van temperatuur- en vochtigheidswaarden in berijdbare of beloopbare open ruimten.
- De waterdichte sturingskast is compleet ingericht met de regeleenheid, de nodige relais, automaten, aansluitklemmen en kabeldoorvoeren in functie van het aan te sluiten vermogen en het aantal kabels.
- Regeleenheid: enkelkanaals-basisapparaat, geschikt voor alle toepassingen op het gebied van ijs- en sneeuwmelding.

Mogelijke opties:
- Uitbreidingsapparaat ET-9375 voor uitbreiding melder tot multifunctionele installatie met max. 8 sensoren/verwarmingskanalen.
- Met de internetmodule ET-9380 wordt een internetaansluiting van de ET-9300 ijsmelder gerealiseerd, naar keuze via LAN of WLAN, waardoor de installatie op afstand kan worden bediend.

ETHERMA BENELUX BV

Adres:
Robijnstraat 6
7554 TB Hengelo
Telefoon:
+31 (0)88 88 98 800
Website:

Bestekteksten van ETHERMA Wegdekverwarming

BE Etherma BRLH

44.59.11. Wegdek- en hellingsbaanverwarming, elektrische systemen met vorstdetectie
Etherma - Elektrisch wegdekverwarmingssysteem op basis van kabels, met vorstdetectie en sturing

Andere producten

Fire + Ice Warmtepomp lucht-lucht
LAVA® BASIC DM infraroodpanelen
Aqua WHP Warmtepompboiler
eFLOOR DS PRO
ETHERMA - Verwarming voor bedrijfshallen en kantoren