COBOSYSTEMS

FDS plaatste Skyfold Classic 51-wanden in de kantoren van aannemer Stadsbader.

FDS plaatste Skyfold Classic 51-wanden in de kantoren van aannemer Stadsbader.
10-09-2019
Deze Skyfold-wanden voegen een vleugje persoonlijkheid toe aan de nieuwe en moderne kantoorruimte van Stadsbader NV, ontworpen door Architecten- en Ingenieursbureau D'Hondt-Beyens-Goesaert

De exclusieve elektrische verticale wandsystemen bieden u een unieke manier om ruimtes in te delen.
De op maat gemaakte systemen zijn door een eenvoudige sleutelbediening volledig automatisch opvouwbaar tot in het plafond.
De wanden zijn vlak, stabiel, duurzaam en bieden een zeer hoge geluidsisolatie. Skyfold is lid van de Green Building Council.
Skyfold is verheugd officieel lid te zijn van de Amerikaanse Green Building Council.
De Green Building Council streeft naar gebouwen met een beter ontwerp die niet alleen méér milieu- en maatschappelijk verantwoord zijn, maar die ook bijdragen aan een betere levenskwaliteit van de gebruikers en de leefgemeenschappen waarin ze zijn gebouwd.
De Council heeft een toetsingssysteem ontwikkeld dat bekendstaat als LEED (Leadership in Energy & Environmental Design).
Wat betreft gerecyclede materialen, kunnen architecten en eindgebruikers die kiezen voor een Skyfold verticaal bedienbaar wandsysteem rekenen op diverse gegevens, met het oog op LEED-accreditatie van hun projecten.
Om het milieu te kunnen blijven beschermen, is het van essentieel belang dat wij allemaal onze bijdrage leveren om zo veel mogelijk recyclebare materialen te gebruiken.
Skyfold is er trots op hieraan een bijdrage te kunnen leveren.

Gerecycleerde materialen : tot 97 %
Na gebruik : tot 27 %
Voor gebruik tot 50%

FDS NV

Adres:
Industriepark - Drongen 11A
9031 Drongen
Telefoon:
09 280 84 30
Fax:
09 280 84 39
Website: