COBOSYSTEMS

OVER COBOSYSTEMS

Hier komt de afbeelding

Cobosystems – voor duidelijke en vergelijkbare informatie

Architecten, voorschrijvers zijn het moe om te moeten putten uit de meest uiteenlopende bronnen en om te moeten werken met allerlei (bestek)teksten die niet op elkaar zijn afgestemd.

Ze willen hun technische informatie en bestekteksten graag op een éénduidige, overzichtelijke manier aangeboden krijgen.

Technische informatie verwerken tot overzichtelijk geschreven technische documenten en bestekteksten, die aansluiten op de bouwpraktijk in België. Dàt is de sterkte van Cobosystems.

Uw product(en) worden door Cobosystems geanalyseerd en in overleg met de fabrikant bepalen we welke de samenstellende onderdelen, de belangrijkste (technische) kenmerken én de marktvoordelen ervan zijn. Deze informatie wordt aangevuld met neutrale informatie totdat duidelijke en volledige teksten ontstaan die voor de voorschrijver een echte hulp zijn en zijn dagelijkse taak vereenvoudigen.

De doeltreffende, gebruiksklare informatie die wij aanbieden wordt door professionelen dan ook gewaardeerd en vaak gebruikt bij hun dagelijkse praktijk. Alle informatie is afgestemd op elkaar en kan worden afgestemd op uw 3D−bibliotheek.

Voor gestructureerde informatie, die aansluit op de bouwpraktijk in België, is Cobosystems uw partner.