De Belgische Bouwdocumentatie
Printable version Aan favorieten toevoegen Doorsturen naar vriend of collega Bookmark and Share

Over KOPAL NV

KOPAL NV

Adres:
Ieperstraat 75 A
Postcode:
Plaats:
Kortemark
Land:
België
Tel.:
051 57 09 00
Fax:
051 57 09 88
URL:
Email:
 


Bedrijfsgegevens

Kopal werd opgericht in 1980. Het bedrijf werd al heel snel een referentie in de Belgische markt en telt momenteel zo'n 90 medewerkers.
Kopal heeft een eigen Research & Development afdeling, een modern productieapparaat, een eigen volautomatische poedercoatafdeling en een eigen wagenpark, aangevuld met externe partners.
Kopal was pionier in het aanbieden van volledig geautomatiseerde producten. De eigen ontwikkelde automatisatie wordt onzichtbaar in het ontwerp verwerkt. Elke poort die het bedrijf verlaat, heeft een grondige controle ondergaan, waarbij elk onderdeel zorgvuldig getest werd. Elke poort krijgt na goedkeuring zijn eigen CE-label mee.
Naast België is Kopal vooral actief in Frankrijk en Nederland, maar ook in Denemarken, Letland, Groot-Brittannië en Duitsland, met een uitgebreid verdeelnet.

Kwaliteit is de norm tijdens de productie
Doorheen het hele productieproces van onze producten is kwaliteit onze grootste zorg. Dat is onder andere het geval bij de keuze van het materiaal, het ontwikkelen van eigen sturingssoftware, de aandacht voor technische details, enz...
Ons modern machinepark en onze hoog gekwalificeerde medewerkers staan garant voor een degelijk afgewerkt product, dat aan alle mogelijke producteisen voldoet. Op elk vlak wordt continu gestreefd naar verdere verbetering van de producten, die dan ook aan de strengste veiligheidsnormen voldoen.

CE-markering
Met het aanbrengen van de CE-markering geeft Kopal aan dat het product aan alle van toepassing zijnde Europese regels voldoet en dat de conformiteits- of overeenstemmingsprocedures zijn voltooid. In de conformiteitsverklaring is aangegeven dat het product voldoet aan alle van toepassing zijnde Europese richtlijnen.

Poorten op maat: de kracht van Kopal
In bepaalde omstandigheden is het plaatsen van een poort met standaardafmetingen moeilijk of praktisch niet mogelijk. Het kan ook gebeuren dat voor bepaalde toepassingen er heel specifieke producteisen zijn, waarvoor op de markt geen poorten te vinden zijn. In zo'n geval is een op maat gemaakte poort de enige oplossing.
Kopal heeft om te beginnen een hele reeks standaard afmetingen in haar gamma, die voor de meeste toepassingen geschikt zijn. Als echter moet afgeweken worden van de standaard afmetingen, dan is dat bij Kopal geen probleem. In samenspraak met de klant maken wij een op maat uitgewerkte oplossing. Dankzij onze ruime ervaring met maatwerk, kan relatief snel en tegen een competitieve prijs een poort op maat gemaakt worden, die volledig aan de eisen en wensen van de klant voldoet. Dat is de grote kracht van Kopal.

Leveringsprogramma
Omheiningen:

  • Geplastificeerd vlechtwerk
  • Staalmatten
  • Spijlenhekwerk
  • Sierspijlenhekwerk

De keuze van de juiste omheining hangt voornamelijk af van de toepassing. Het spreekt voor zich dat het omheinen van een tuin niet met dezelfde materialen zal gebeuren als het omheinen van bijvoorbeeld een gevangenis. Daarnaast kan het beschikbare budget voor de omheining eveneens een rol spelen.
Naast veiligheid en budget is er ook nog het esthetische: voor het omheinen van een stadspark of een geklasseerd gebouw bijvoorbeeld, kiest men voornamelijk in functie van het visuele aspect en zal een sierspijlenhekwerk misschien meer gepast zijn.
Als laatste komt ook nog de persoonlijke smaak aan bod. Wie zijn eigendom een omheining met een eigen karakter wil geven, kan zeker zijn gading vinden in het Kopal gamma.

Draaipoorten
Draaipoorten van Kopal zijn beschikbaar in tal van afmetingen, van kleine tuinpoortjes tot zware industriepoorten. Voor elke toepassing heeft Kopal een gepaste draaipoort.
Alle stalen poorten van Kopal worden verzinkt, zodat ze gevrijwaard blijven van corrosie. Na het verzinken kunnen de poorten voorzien worden van een polyester poederlak, waardoor ze er nog beter gaan uit zien. Ook de aluminium draaipoorten kunnen van een laag poederlak voorzien worden. Dankzij de eigen poederlakafdeling, kan Kopal alle poorten in een RAL-kleur naar keuze leveren.

Schuifpoorten
Schuifpoorten van Kopal zijn volledig van verzinkt staal, van aluminium of een combinatie van beide. Bij het ontwerpen van iedere schuifpoort is heel veel aandacht besteed aan het esthetische aspect, waardoor de schuifpoorten van Kopal eerder elegant voor de dag komen als je ze vergelijkt met andere.
Ook de kwaliteit van de gebruikte materialen en systemen wordt continu in de gaten gehouden, waardoor de Kopal schuifpoorten niet alleen betrouwbaar, maar ook gemakkelijk te onderhouden zijn.

Speciale Producten
Naast allerlei toebehoren voor omheiningen, draaipoorten en schuifpoorten kunt u bij Kopal ook terecht voor meer 'speciale' toepassingen of varianten op de standaard producten, zoals draaitrommels, rampalen, spijlenwerk voor huisdieren, enz.

Producten van KOPAL NV

Producten van KOPAL NV
Info Preview Product Beschrijving Brochures Bestekteksten CAD files
Doorrijbeveiliging Doorrijbeveiliging   Bestekteksten  
Draadafsluitingen Draadmathekwerken, staal   Bestekteksten  
Draaipoorten, voor utiliteitsbouw  Meer informatie 99.51.20. Omheiningen, draaipoortsystemen alg., voor utiliteitsbouw   Bestekteksten  
Draaipoorten, voor woningbouw  Meer informatie 99.51.10. Omheiningen, draaipoortsystemen alg., voor woningbouw   Bestekteksten  
Schuifpoorten  Meer informatie Schuifpoorten (vrijdragend / op rail)   Bestekteksten  
Spijlenhekwerk en tuinhekken  Meer informatie Spijlenhekwerk en tuinhekken Brochures Bestekteksten  
Spijlenhekwerk Jungle Spijlenhekwerk Jungle Brochures Bestekteksten  
Toegangscontrole-uitrustingen van voetgangers buiten het gebouw Toegangscontrole-uitrustingen van voetgangers buiten het gebouw   Bestekteksten  

Vraag informatie aan van KOPAL NV
 
Om meer informatie aan te vragen van KOPAL NV kunt u het formulier hieronder gebruiken.
 
*Naam:    
*Email:    
Bedrijf:    
*Type:    
Tel.:    
*Adres:    
*Vraag:    
    (* = Verplicht veld) 
Voeg mij toe aan de verzendlijst voor de gratis Cobosystems nieuwsbrief.  
     


(31.52)Aa - Deuren/poorten, draaisystemen, alg.
(31.54)Aa(T12) - Deuren/poorten, schuifsystemen, alg.
(31.55)Aa(T12) - Industriële poorten, rolsystemen, alg.
(93)Aa - Omheiningen, poortsystemen, alg.
(93)Aa - Omheiningen, systemen, alg.
(93)Ah2 - Omheiningen, systemen, staal
  (93)Jh2 - Omheiningen, draadmathekwerk, staal
(93)Jh2 - Omheiningen, gaashekwerk, staal
(93)Xh2 - Omheiningen, spijlenhekwerk, staal

Zie voor andere relevante zoekbegrippen ook: hekwerk ; Clôtures.